GREENSCAPE verhaal

Studio Greenscape zag het licht in 2015. De inspiratie en basis voor ons bureau haalden we uit de rijke en pure natuur in Patagonië. Die kenmerkende kracht, eenheid en rust trachten we telkens opnieuw te weerspiegelen in onze tuinen.

Team Greenscape bestaat uit een landschaps- & tuinarchitect, een burgerlijk ingenieur en een boomspecialist. Die verscheidenheid binnen ons team en onze gemeenschappelijke passie voor de buitenruimte leggen de basis voor een sterk project, waar een groene en creatieve aanpak centraal staan, met bijzondere aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Van bij het eerste contact tot de afgewerkte tuin begeleiden wij u doorheen elke fase van uw droomproject.

 
 

 
 

WERKWIJZE

KENNISMAKING

Wij komen met plezier bij u thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met veel aandacht voor uw wensen, de karakteristieken van uw tuin en de directe omgeving bespreken we de mogelijkheden.

concept.jpg

VOORONTWERP

Elk project start vanuit een creatief en fris idee. Hieruit wordt een origineel voorontwerp uitgetekend in AutoCAD (grondplan) en SketchUp (3D-visualisatie). Dit voorontwerp vormt de basis voor het definitieve plan van uw tuin, dat we samen realiseren, afgestemd op uw wensen en budget.

DETAILONTWERP

Vervolgens evolueren we van idee naar een realistisch en haalbaar plan. De specifieke beplanting en materiaalkeuze leiden tot de juiste sfeer, die als een finale laag over het ontwerp wordt gegoten. 

 

UITVOERING

Na de creatie volgt de realisatie van uw project. Een duurzaam en kwaliteitsvol
resultaat op uw maat.

 

 
 

team GREENSCAPE

KEVIN PYCKE
Creativiteit en originaliteit vormen een vaste waarde bij de start van elk project. Kevin vertaalt uw droom naar een creatief ontwerp op papier. Een realistisch plan op uw maat, een buitenruimte die perfect aansluit op uw binnenruimte. 

TOMAS D'HONDT
Gedreven om elke dag bij te leren, vormt Tomas de toekomst binnen de tak constructie. Deze productieve werkkracht maakt reeds 2 jaar deel uit van ons team. 

JANNIS DE LEENER
Als dynamische leidersfiguur zorgt Jannis er vanaf de start voor dat uw buitenruimte probleemloos tot stand komt. Als burgerlijk ingenieur heeft hij een scherp oog voor detail en bij elk project gaat hij voor een duurzaam en kwalitatief resultaat.

JORIS REYNBEEK
Gepassioneerd door de natuur volgt Joris momenteel de opleiding tot European Tree Worker. De combinatie van work & learn werpt nu reeds zijn vruchten af.